Dit is New York

New York met Kinderen

New York met Kinderen (speelgoedwinkel)

New York is een goede stad om te bezoeken met kinderen, want voor vele leeftijdscategorieën is er vermaak te vinden! Er zijn voldoende kindvriendelijke hotels, bijvoorbeeld op strategische locaties en met grote zwembaden. Grote kans dat kinderen ook delen van New York herkennen uit films en series, zoals het Vrijheidsbeeld of de gele taxi's. Het is ongeveer 8 uur vliegen naar New York en het is er 6 uur vroeger. 
Voor baby's is New York misschien minder geschikt, ook omdat bijvoorbeeld de metro slecht toegankelijk is voor kinderwagens (dus neem dan een draagzak mee). Het beste kun je New York bezoeken met kinderen vanaf een leeftijd van 6 jaar. 

Wanneer gaan?
Het beste kun je in het voor- of najaar naar New York reizen met kinderen. In de winter kan het namelijk erg koud worden en in de zomer juist erg warm. 
 
Waar verblijven?
Als je in Manhattan verblijft dan is er veel te zien, zoals Central Parc, Broadway en diverse musea. Dit is dus een erg geschikte wijk om met kinderen in New York te verblijven. Kies een hotel uit met zwembad en kinderen beleven er de tijd van hun leven! 

Welke winkels?
Kinderen kijken hun ogen uit, bijvoorbeeld op Times Square, waar je een bezoek kunt brengen aan de mega speelgoedwinkels zoals Toys "R" Us en Disney Store. Maar ook de M&M's winkel is natuurlijk favoriet voor kinderen, waar je vele kleuren M&M's unt kopen. 

Attracties
Central Park is erg leuk om te bezoeken met kinderen, want er zijn diverse speeltuinen te vinden en in de winter kun je er schaatsen op schaatsbanen. Ook is er een draaimolen en een kinderboerderij voor de jongsten. Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan Central Park Zoo om de leukste dieren te bekijken! Houden de kinderen erg van de onderwaterwereld? Dan is New York Aquarium een goede tip. 

In het Washington Square Park zijn ook meerdere speeltuinen te vinden, en ook een fontein waar de kinderen in mogen spelen (lekker als het erg heet is!). 

In Brooklyn vind je het museum Brooklyn Childrens Museum, een museum speciaal voor kinderen. Het is een educatief museum waar kinderen spelenderwijs allerlei dingen kunnen leren. 

The Natural History Museum is ook erg leuk om te bezoeken met kinderen, je vindt daar bijvoorbeeld egyptische tempels en dinosauriërs!

Musicals
In New York is Broadway natuurlijk de plek om een musical te bezoeken met kinderen. Deze zijn natuurlijk wel engelstalig, maar door alles er omheen vormt dat vaak geen belemmering om er toch van te genieten! Tickets voor de diverse musicals koop je hier. Vaak is de minimumleeftijd voor (kinder)musicals 4 jaar. 

Share this page